משתעממים ממתכוני טקסט רגילים?
מתכוני וידאו ארוכים מדי בשבילכם?
עכשיו אפשר למצוא בקונג פוד גם מתכוני תמונות תמונות לפי שלבים.
בעקבות בקשות מהקהל הוספנו לצד המתכונים בטקסט גם מתכונים מפורטים
עם כל שלבי הבישול בתמונות כחלק מדפי המתכונים שלנו.
כדי להגיע לגלריית מתכוני התמונות – מיד עם הכניסה לדף מתכון
לחצו על הקישור “למתכון בתמונות” או גללו לסוף הדף.
היכנסו עכשיו לחוויית מתכונים חדשה.
בתיאבון מקונג פוד
קישואים ממולאים ברוטב לימון ושום (קוּסָה מֶחְשי)
קישואים ממולאים ברוטב לימון ושום, “קוסה מחשי” בשפת המקור, הם ממולאים עשירים וייחודיים מהמטבח החלאבי – מעדן חגיגי ומיוחד. ספויילר – יש power tools שמקצרים את העבודה
קציצות עדשים | פלאפל ביתי בתנור מעדשים ירוקות
פלאפל ניתן להכין ממגוון קטניות או שעועית ואפילו באפייה. אמנם הפלאפל מגרגירי חומוס בטיגון הוא הקלאסי אבל עם עדשים ירוקות הפלאפל קליל יותר לבטן ומהיר להכנה. למתכון המלא היכנסו לקישור
פלאפל ביתי בתנור | קציצות טבעוניות נטולות גלוטן באפייה
הכנת פלאפל באפיה בתנור מפשטת ומקצרת את עבודת ההכנה, ממש פלא-פל. למתכון המלא היכנסו לקישור
פלאפל ביתי בטיגון
הפלאפל מגרגירי חומוס הוא אחד מהמאכלים שנחשבים הכי ישראליים שיש, למרות שמקורו לפני אלף שנה ממצריים. הטיגון הוא אופן ההכנה הקלאסי והעסיסי מכולם.
סמבוסק ביל ג’יבן
סמבוסק הגבינה הלבנוני היה חלק בלתי נפרד מפסקול הביקור אצל סבתא שלי. לצורך המלית היה נוסע סבא במיוחד לצפת כדי לקנות אצל משפחת המאירי. למתכון שהוא גם זיכרון
קוגל – פשטידת איטריות
קוגל (או קיגל) הוא סוג של פשטידה שבמקור נאפתה בסיר עגול והוגשה בשבת אצל יהודי אירופה. לא צריכים לצאת מהבית כדי ליהנות מקוגל ריחני